Tula yoga praktijk » Yogapraktijk Schoonhoven

 

Welkom!

 

Yoga is mijn hele leven altijd een anker geweest! 

 

 

 

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

 

Wie ben ik?

Ik ben Anneke Bleijenberg 59 jaar en woon in Schoonhoven. Getrouwd, vier mooie kinderen waarvan 2 van mijzelf en twee geweldige kleinkinderen. Mijn passie is 'Yoga'! Ik beoefen al zo een 40 jaar yoga. En geef al z'n 23 jaar les aan verschillende doelgroepen.

 

Yoga was en is voor mij een middel om lichaam, geest en emotie in balans te brengen en te versterken. Je hoeft niet lenig, slank of fit te zijn om aan yoga te doen. Yoga is er voor iedereen. Imperfectie is voor mij de perfectie!

 

Als jonge vrouw ben ik yoga lessen gaan volgen. Dit was voor mij als thuis komen bij mijzelf. Het beoefenen van yoga raakte mij diep van binnen aan, en is nooit over gegaan. Ik leerde door yoga mijzelf weer te verbinden met wie ik werkelijk was, ik was in die tijd ver weg van mijzelf. Yoga versterkte mijn bewustzijn waardoor ik bewuster ging leven. Ik durfde mij weer te verbinden met het huidige moment. Leerde bewust mijn eigen keuzes te maken en daarvoor volledig voor te gaan. Ik leerde om goed voor mijzelf te zorgen en van mijzelf te houden. Ik ging meer en meer relaxter in het leven staan.

 

Yoga is in mijn hele leven altijd een anker geweest, waarop ik terug kon vallen als het leven even tegen zat.

 

Yoga is nu 'a way of live' geworden. Het is een geweldig proces van transformatie. En dit proces gaat nu, na al die jaren, nog steeds door. En dit gun ik jouw ook! Met mijn opgedane kennis en inzichten ondersteun ik je hierin met liefde!

 

***Voor meer informatie en/of opgave***

T : 06 27 30 97 39

E: tulayoga2000@gmail.com