Creëer bewust je eigen leven...nu  
Tula yoga praktijk » World yoga day

Wereld yoga dag

Wereld yoga dag

Tula yoga doet mee voor het goede doel en wel op zondag 15 februari 2015

Op Wereld yogadag tonen yogadocenten wereldwijd hun maatschappelijke betrokkenheid door belangeloos les te geven. Deelnemers aan deze lessen doneren een vrijwillige bijdrage aan de yogadocent. De opbrengst van deze lessen gaat naar een goed doel. De Vereniging van Yogadocenten Nederland (VYN) ondersteunt deze dag 22 februari 2015 voor het goede doel en om publiciteit aan yoga te geven.

Over de hele wereld doen mensen deze dag op hetzelfde tijdstip aan yoga, tussen 11.00 en 13.00 uur. Zo ontstaat een wereldwijde yoga-estafette, waarbij yogi’s elkaar in verschillende tijdzones opvolgen. In meer dan veertig landen doen yogascholen en individuele mensen mee. Tula yoga heeft zich hiervoor aangemeld.

 

Doel is:  Als zoveel mensen tegelijkertijd yoga doen, ontstaat er heel veel positieve energie. Met die energie willen wij geld inzamelen en bewustwording creëren voor verschillende goede doelen. Zie www.yoganederland.nl

 

Ook Tula yoga heeft zich hiervoor ingezet op zondag 15 februari.  Waarom eerder? Dit in verband met de voorjaarsvakantie die de 22 februari in onze regio van start gaat.

 

Het doel waarvoor vandaag met elkaar is gekozen is geworden:  

'Blijf van mijn lijf huis voor tienermoeders'.

Er is aan donaties € 122,50 opgehaald.

 

 

 Voor aanmelden en vragen kunt kontact opnemen via deze site of via de mail of telefoon.

E: yogapraktijk@casema.nl

M.06-27309739