Wat kun je verwachten bij Tula yoga?

 

Foto gemaakt door: Anneke Bleijenberg

Ontspanning, rust, evenwicht, balans en verstilling, dit is wat zich vanzelf ontwikkeld tijdens de yoga lessen bij Tula!

 

De naam Tula yoga staat voor 'evenwicht en balans', dit is wat zich als vanzelf ontwikkeld tijdens mijn yoga lessen. 

 

Bij Tula yoga staat het bevorderen van evenwicht en balans, vitaliteit, kracht, lenigheid mar ook bewustwording, ontspanning, rust, verstilling en het 'Jezelf- Zijn',  persoonlijke groei en ontwikkeling centraal.

 

In mijn lessen sta 'JIJ' centraal!  

 

Je hoeft niet lenig, slank of fit te zijn om aan yoga te gaan doen bij mij, bij mij is yoga er voor iedereen. De fysiek yoga oefeningen zorgen ervoor dat je kracht opbouwt en leniger wordt. De yoga houdingen worden zo nodig aangepast aan het individu.

 

Tijdens mijn lessen oefen je met aandacht en in alle rust, bewust yoga. De drukte van de dag lost op. Spanningen en stress worden ontladen. Ontspanning ontstaat. Je verbind je weer met het ‘Jezelf-Zijn’ en keert terug in het huidige moment. Verstilling is wat er overblijft. Dit alles op een bewuste, aandachtige, ontspannen wijze.

 

De yoga les groepen zijn klein. Ze bestaan uit maximaal 8 personen, waardoor persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft. De lessen duren anderhalf uur. Kun je een keer niet komen op les, dan is dit geen probleem, je les kan op een ander moment altijd worden ingehaald.

 

In de yoga ruimte zijn matten, kussen, dekens, bolsters, blokken, meditatie kussens en bankjes aanwezig. Het enigste wat ik je vraag om mee te nemen is een badlaken voor op de mat en badhanddoek voor op het hoofdkussen.

 

In de yoga ruimte is een airco en luchtreinigingssysteem aanwezig. 

 

***Voor meer informatie en/of opgave***

T : 06 27 30 97 39

E: tulayoga2000@gmail.com