STRALEND DE OVERGANG DOOR

 

Het is een kunst om stralend de overgang door te gaan.

 

De overgang zet jou in het midden van je leven. Het einde van de jeugd, een toenemende mate van zelfstandigheid, andere waarden. Je komt in een andere levensfase terecht. Hierop kun je positief of negatief reageren, hierin heb je een keus.

 

Stralend de overgang door, wie wil dit nu niet?

Onze workshop zal je hierbij ondersteunen. Door je te laten informeren over de overgang, de juiste voeding tot je te nemen, yoga te beoefenen, leren ontspannen en goed te leren ademen, kun je fysiek en mentaal stralend de overgang tegemoet en/of doorgaan.

 

Tijdens de overgang kan men zich onzeker voelen. Voor zulke momenten is het belangrijk dat je handvatten krijgt aangereikt om te weten hoe jij daarmee om kunt gaan. Het  belangrijkste is de innerlijke en uiterlijke verzorging. Als jij goed voor jezelf zorgt kan men dit aan je uiterlijk aflezen.

 

Daarbij helpt het gebruik van de juiste kleuren. Met behulp van de kleurenwaaier en kleding afgestemd op jouw figuur zorgt voor een zelfverzekerd gevoel. Het laat zien wie je bent en waar jij voor staat. Wie wil dit nu niet?

 

Hoe ziet de workshop eruit?

*   Korte lezingen over de dag verspreid

*   Yoga Oefeningen

*   Adem oefeningen

*   Ontspanningsoefeningen

*   Uiterlijke verzorging

*   Kleur- en stijladvies

 

De workshop begint om 10.30 uur en eindigt om 16.00 uur en bestaat uit. 

De kosten bedragen € 90.00 inclusief koffie/thee met iets lekkers. Lunch zelf mee brengen. De workshop wordt verzorgd door Helmy Frankemölle en Anneke Bleijenberg.

 

 

***Voor meer informatie en/of opgave***

T : 06 27 30 97 39

E: tulayoga2000@gmail.com