Creëer bewust je eigen leven...nu  
Tula yoga praktijk » Stralend de overgang door

STRALEND DE OVERGANG DOOR

 Het is een kunst om stralend de overgang door te gaan.

 

De overgang zet u in het midden van uw leven. Het einde van de jeugd, een toenemende mate van zelfstandigheid, andere waarden. U komt in een andere levensfase terecht. Hierop kunt u positief of negatief reageren, hierin hebt u een keus.

 

Stralend de overgang door, wie wil dit nu niet?

Onze workshop zal u hierbij ondersteunen. Door u te laten informeren over de overgang, de juiste voeding tot u te nemen, yoga te beoefenen, leren ontspannen en goed te leren ademen, kunt u fysiek en mentaal stralend de overgang tegemoet en/of doorgaan.

Tijdens de overgang kan men zich onzeker voelen. Voor zulke momenten is het belangrijk dat u handvatten krijgt aangereikt om te weten hoe u daarmee om kunt gaan.

Het  belangrijkste is de innerlijke en uiterlijke verzorging.

Als u goed voor u zelf zorgt kan men dit aan uw uiterlijk aflezen.

Daarbij helpt het gebruik van de juiste kleuren. Met behulp van de kleurenwaaier en kleding afgestemd op u figuur zorgt voor een zelfverzekerd gevoel. Het laat zien wie u bent en waar u voor staat. Wie wil dit nu niet?

 

De workshop: “Stralend de overgang door” is gericht op vrouwen, voor, in en na de overgang.

De workshop begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur en bestaat uit korte lezingen over de dag verspreid, zoals yoga-,  adem- en ontspanningsoefeningen, uiterlijke verzorging, kleur- en stijladvies. Deze workshop is gericht op een stralende overgang.

 

De kosten bedragen € 90.00 inclusief koffie/ thee met iets lekkers en een gezonde lunch. De workshop wordt verzorgd door Helmy Frankemölle en Anneke Bleijenberg.

Een mooi vervolg op en verdieping van deze workshop is de cursus: Midlifeyoga: een nieuwe fase in je leven. 

 

Heeft u belangstelling en/of vragen neem dan contact met mij op per mail of telefoon.

Mobiel: 06 27 30 97 39

Mail: tulayoga2000@gmail.com

 

Of reageer via deze site.