Creëer bewust je eigen leven...nu  
Tula yoga praktijk » Shantala babymassage

Shantala babymassage

Zijn zonder woorden in aandacht voor elkaar.

Shantala babymassage

De Shantala babymassage  is een massage waarin u leert met aandacht uw kindje te masseren. Het is een mooi cadeau dat je geeft aan jezelf en je kind. Iets waar jij en je kind het hele leven profijt van kunt hebben. Het is een massage die je altijd kan blijven geven, zolang je kind dit toelaat.

Vanaf 6 weken na de geboorte van uw kind kunt u met de cursus beginnen. De massage is gericht op ontspanning. Het is heerlijk om de massage te ontvangen en om te geven.

Uit India

De babymassage is afkomstig uit India. De Franse arts Leboyer heeft de massage naar Europa gebracht. Tijdens een van zijn reizen door India zag hij een moeder, Shantala, haar baby masseren. Na de massage was haar baby diep ontspannen en in diepe slaap.

De massage is gericht op de ontspanning van het kind. Het masseren zorgt er bovendien voor dat de band tussen ouder/verzorger en kind wordt versterkt. Baby's die gemasseerd worden, ontwikkelen zich beter, zo is uit onderzoek gebleken.

Rust en ontspanning

Je leert je kind door de massage wat een goede manier van  aanraken is. Door de massage leer je het kind dat het er mag zijn. Het is een moment van ontspanning en rust zowel voor het kind als voor degene die de massage geeft in deze soms zo hectische tijd.

De cursus

De cursus bestaat uit 4 lessen van 1.15 uur. Hou rekening met een uitloop van een 15 minuten. De  lessen worden op vrijdagen gegeven. Zie voor nieuwe data's het item 'agenda'  rechts op deze site.

Voor aanmelden en vragen kunt u contact opnemen via deze site/mail of telefoon.

Mobiel: 06-27 30 97 39