Tula yoga praktijk » Reacties van cursisten

Reacties van cursisten

 

 

Op deze bladzijde wil ik cursisten van Tula yoga praktijk aan het woord laten komen. Zit of heb je bij mij op les gezeten en heb je een leuke herinnering aan de yogalessen deel ze dan. Stuur je verhaal op via de link op deze site of via een mail naar mij. Wie weet staat jou verhaal hier binnenkort!

 

 *Misschien ken je mijn naam nog, misschien niet meer. Ik heb 12 jaar geleden bij jou yogales gevolgd in het kleine gebouwtje aan de Singel.

Je yoga lessen waren altijd erg fijn en persoonlijk met heel veel warmte.

 Vooral de manier waarop je na afloop ons toedekte met een extra dekentje gaf mij altijd een erg prettig en welkom gevoel.

Maar ik weet dat we ook ontzettend hebben gelachen, samen, om en met elkaar.

Er was veel humor in de groep. Ik merk dat ik echt niet zonder yoga kan.

Na elke verhuizing duurt het zoeken naar een fijne yogaschool altijd even.

Het grappige van zoveel verschillende docenten zijn de even zovele manieren van lesgeven.

Ieder heeft zijn eigen sterke punten en kan weer wat bieden.

Heel fijn.

Ik zag dat jij inmiddels een ander adres hebt waar je je lessen geeft.

Het ziet er mooi uit zo op de website.

En toch was dat kleine gebouwtje aan de Singel ook erg fijn.

Dit was even een groet om aan te geven dat ik je lessen altijd fijn vond en dat ik er nog steeds met veel plezier aan terug denk.

 

*Elke les die wordt gegeven lijkt persoonlijk op mij te zijn afgestemd.

 

*Ik ben in de overgang en slaap daardoor slecht. Behalve na mijn yoga avondje, dan slaap ik zo lekker.

 

* Ik hyperventileerde erg toen ik bij Anneke op les kwam, nu als zo een 8 jaar geleden. Ik had in mijn leven veel stress en spanning. De yoga lessen hebben mij geleerd hoe ik hier mee om kan gaan. Dat mijn adem niet mijn vijand hoeft te zijn maar kan dienen als een anker waar ik steeds naar terug kan keren. Vooral als het even moeilijk is.

 

* De tools die ik krijg aangereikt in de lessen zijn handvatten voor mij die heel toepasbaar zijn in mijn dagelijks leven.

 

* Mijn lichaam wordt leniger en sterker.

 

* Ik heb veel baat bij de yoga les. Ik ben ouder en heb artrose. Na de les voelt mijn lichaam heerlijk warm en weer soepel aan en heb ik minder pijn.

 

* Ik kom al jaren op les bij Anneke. Haar lessen zijn erg gevarieerd en inspirerend voor mij. Geen één les is hetzelfde. Ik vind dit zelf erg prettig.

 

* Het is alsof ik in een warm bad stap. Het is fijn om gezien en gehoord te worden.

 

*Anneke staat met haar beide voeten op de grond wat voor mij erg belangrijk is.

 

* Ik ben zwanger van mijn 3e kindje. Mijn eerste 2 bevallingen gingen niet goed, ik was gespannen en angstig. In eerste instantie wilde ik geen zwangerschap cursus gaan volgen. Maar toen mijn angst weer de kop stak ben ik mij gaan oriënteren op een cursus en kwam ik uit bij Tula yoga. Ik ben nu zo blij dat ik deze zwangerschap yoga cursus heb gevolgd. Ik voel me nu goed voorbereid op wat gaat komen, heb tools die ik kan gaan inzetten tijdens de bevalling, voel me zelfverzekerd, ik vertrouw op mijn lichaam en de baby en de mensen om mij heen en heb mijn angst kunnen overwinnen.

 

* Ik ben bevallen en wat is het goed gegaan zeg. Ik  wilde zelf in het ziekenhuis bevallen, dit gaf mij een veilig gevoel. Maar omdat ik mijzelf zo goed kon ontspannen tijdens de ontsluitingsfase ging het allemaal zo snel dat er geen tijd meer was om naar het ziekenhuis te gaan. Wat was het fijn om thuis te bevallen, wat ben ik blij dat ik bij jou de zwangerschap yoga cursus heb gevolgd. Ik was ontspannen , vol vertrouwen en heb de verschillende ademhalingstechnieken die je ons aanbood tijdens de yoga les in verschillenden fase van de bevalling goed kunnen toepassen. Dank daarvoor.