Creëer bewust je eigen leven...nu  

Nieuws

Heeft u vandaag dit nieuws al gecheckt?

 

*HATHA YOGA LESSEN

Van maandag tot donderdag bied ik hatha yoga lessen aan. Er is in overleg de mogelijkheid om 1 gratis yoga proefles te komen volgen.

 

*Bewust en vitaal ouder worden door yoga

Elke woensdag middag van 15:00 uur tot 16.30 uur.

 

*Sangha Laya 

Op vrijdag avonden, om de 14 dagen, is er een Boeddhistische meditatie oefengroep in Schoonhoven, in de traditie van Thich Nhat Hanh. Inloop is vanaf 18.45 uur. Om 19.00 uur beginnen we en de avond wordt rond 21.00 uur afgerond.

 

* LEZING

Met regelmaat worden er lezingen georganiseerd bij Tula yoga en wel op de vrijdagavonden.

 

FILOSOFEREN over levens vragen.

De groep komt 1x per maand op vrijdagavond bijeen in de winter maanden.

 

*GENTLE YOGA.

Een zachte, aangepaste yoga les voor mensen met lichamelijke beperkingen. Hierbij kun je denken aan schouder, nek of rugklachten, hyperventilatie, reumatische klachten, stress en spanning gerelateerde klachten, overgewicht, mensen die getroffen zijn door kanker en/of hiervan herstellende zijn etc. Op donderdagen worden deze lessen wekelijks verzorgt van 11.30 uur tot 12.45 uur.

 

*YOGA  NIDRA

Met regelmaat worden er yoga nidra bijeenkomsten op zaterdagen georganiseerd. 

 

*Workshops

Met regelmaat worden er verschillende workshops ingepland.  Deze workshops vinden meestal plaats op de zaterdagen. Bekijk hiervoor het item 'Agenda'.

 

* MIDLIFE YOGA

Voor vrouwen die in de overgang zijn en/of zich willen voorbereiden hierop.

 

*ONTSPANING COACHING

Vanaf september 2021 is het  mogelijk om bij Tula Yoga ontspanning coaching aan te vragen en in te plannen. Deze les is afgestemd op jouw behoefte van het moment en duurt 1.5 uur. Er vind onder andere een gesprek plaats om te onderzoeken wat jouw behoefte is in dat moment. Tijdens deze sessie bied ik je yoga oefeningen,  adem oefeningen, meditatie en ontspanningsoefeningen aan.