Creëer bewust je eigen leven...nu  
Tula yoga praktijk » In stilte jezelf ontmoeten

Stilte dag

 In stilte jezelf ontmoeten'

Hoe vaak bent u niet op zoek naar stilte... in uw leven?  Wie ooit de stilte heeft kunnen ervaren in zichzelf weet hoe moeilijk het kan zijn deze te bewaken en vast te houden als we terugkeren in het dagelijks leven met al zijn hectiek.

Ik denk even aan de vakantieperiode. Het kost vaak een paar dagen om onszelf te ontdoen van spanning en opgebouwde stress van alledag. En hoe heerlijk is het niet om daarna je dagen in vertraging door te kunnen brengen en in het moment aanwezig te kunnen zijn. Waarin tijd vervaagt, het stil wordt in onszelf en de hectiek om ons heen ons niet verstoort. En wij ons eigen pad durven te bewandelen.

 

Wie ooit een dag in stilte met zichzelf heeft doorgebracht weet hoe prettig dit is. Het is met je volle aandacht gefocust kunnen en durven zijn in het hier en nu. Het hier en nu is dan het enige moment dat telt. Waarin tijd lijkt te vertragen er niet meer toe doet. Waarin je mag en kan zijn wie je bent. Een moment waarin harmonie kan worden ervaren.

Zou het niet mooi zijn om uzelf in stilte te kunnen gaan ontmoeten? In deze hectische wereld om ons heen waarin we zoveel moeten in plaats van mogen? U vraagt zich misschien af of dit mogelijk is. En wat heb ik daarvoor allemaal nodig? In deze workshop is dat mogelijk en het enige instrument wat u hiervoor nodig hebt is uzelf en een open mind en de motivatie om het te willen ervaren.

 

In deze workshop mag u ervaren dat u van uw buitenwereld naar uw binnenwereld kunt wandelen,  en vanuit uw binnenwereld gefocust en in stilte de buitenwereld kunt ervaren. Dit door middel van actieve, en zitmeditaties. Zodat u in stilte uzelf kunt ontmoeten. U gaat ervaren wat er gebeurt als u zich op de buitenwereld richt en wat er gebeurt als u zich op de binnenwereld richt. En dat zowel buiten, binnen kan zijn en andersom.

 

*U leert stapsgewijs de aandacht te focussen op één object.

*U leert bewust aanwezig te zijn in het hier en nu.

*U leert uw lichaam te ontladen van stress en spanning waardoor het psychisch lawaai    afneemt.

*U leert een goede buikademhaling aan.

*U leert op verschillende manieren te mediteren.

*U krijgt inzicht in uzelf.

*U leert introspectie te plegen.

 

Deze workshop wordt op zaterdagen of zondagen gegeven. De dag begint om 10.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Lunch dient uzelf mee te nemen, voor koffie en thee en iets lekkers wordt gezorgd. Trek voor deze dag gemakkelijke loszittende kleding aan en ik wil u vragen sokken mee te nemen, in de ruimte worden geen schoenen gedragen. Ook graag een badlaken meenemen voor op de mat.

 

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen neem dan kontact met mij op via deze site/mail of telefoon. 

 

Mobiel: 06 27 30 97 39

Mail: tulayoga2000@gmail.com

 

 

Bekijk de agenda van deze site voor data of andere workshops of yogalessen.