Gezichtsyoga

 

Je gezicht, je visite kaartje!

 

Ouder worden we allemaal, of we dit nu leuk vinden of niet. Het overkomt ons, er valt niet over te onderhandelen. Er zijn echter wel factoren die het verouderingsproces positief kunnen beïnvloeden. Gezichtsyoga bijvoorbeeld.

 

Een gezonde leefstijl komt ons fysieke en mentale gestel ten goede. Dat heeft zijn weerslag op ons gelaat. We trainen regelmatig onze spieren om ze in een optimale conditie te houden of te brengen. Het is eigenlijk vreemd dat we daarbij onze gezichtspieren vaak vergeten. Terwijl ons gezicht ons visitekaartje is! In de workshop gezichtsyoga gaan we daarmee aan de slag.

 

Tijdens de workshop gezichtsyoga gaan we daarmee aan de slag. Gezichtsyoga is een eenvoudig uitgebalanceerd programma, dat de gezichtsspieren, hals en nek traint en verstevigd. Dagelijks oefenen kan een liftend effect hebben.

 

De workshop gezichtsyoga bestaat uit:

* Theoretisch gedeelte

* Bewustwording oefening

* Een reeks oefeningen voor de gezichtsspieren, hals en nek

* Gezichtsmassage die jij jezelf leert geven

* Er is aandacht voor een ontspannen buikademhaling

* Ontspanningsoefeningen

 

De workshop wordt gegeven op zaterdagen van 10.30 tot 15.30 uur. Voor thee wordt gezorgd. Je wordt geadviseerd makkelijk zittende kleding aan te trekken (rekbaar) en sokken mee te nemen, daar er in de ruimte geen schoenen worden gedragen. Neem een badlaken mee. Pen en papier zijn handig als u aantekeningen wilt maken. Lunch dien jezelf mee te nemen.

 

 

***Voor meer informatie en/of opgave***

T : 06 27 30 97 39

E: tulayoga2000@gmail.com