Algemene voorwaarden Tula yoga praktijk !

 Aanmelden:

Je dient je op te geven voor de yogalessen door middel van een inschrijfformulier. Zodra je dit hebt ingevuld, ondertekend en ingeleverd bij de docente sta je ingeschreven. Het inschrijfformulier is verkrijgbaar bij de docente.

 

Betalingen:

*Maandabonnementen:

Je betaalt de lessen per maand vooruit en je kunt hiervoor elke week 1 les komen volgen op een vaste avond en lesgroep. De kosten bedragen per maand € 51,25. je betaald per maand, vooraf. Betalingen worden automatisch, na inschrijving bij PaynPlan, geïncasseerd. Voor de eerste betaling word je gevraagd om via bank ideal te betalen. Daarna wordt het lesgeld rond de 1 ste van de maand iedere maand automatisch geïncasseerd

 

*Halve maand abonnementen:

Deze dienen na ontvangst van de rekening binnen 2 weken te worden voldaan. De kosten per maand bedragen € 25,60. Deze lessen betaal je per maand, vooraf. Deze rekening ontvang je via de mail. Op de factuur staat het rekeningnummer vermeld waarnaar je het bedrag kunt over maken. Noteer bij het overmaken van het lesgeld altijd het factuurnummer. Je kunt bij dit abonnement 2 keer per maand de lessen komen volgen op een vaste avond en lesgroep.

 

*Senioren lessen:

Deze lessen betaal je achteraf, per maand. Je betaald per les. De kosten voor deze lessen bedragen € 12,50 per les en dienen na ontvangst van de rekening binnen 2 weken te worden voldaan. Deze rekening ontvang je via de mail. Op de factuur staat het rekeningnummer vermeld waarnaar je het bedrag kunt over maken. Noteer bij het overmaken van het lesgeld altijd het factuurnummer.

 

*Gentle yoga lessen:

Deze yoga lessen betaal je achteraf per maand. Je betaald per les. De kosten bedragen € 12,80 per les en dienen na ontvangst van de rekening binnen 2 weken te worden voldaan. Deze rekening ontvang je via de mail. Op de factuur staat het rekeningnummer vermeld waarnaar je het bedrag kunt over maken. Noteer bij het overmaken van het lesgeld altijd het factuurnummer.

 

*Zwangerschap yoga lessen:

Dit is een cursus van 10 lessen. Je betaald per les, achteraf, per maand. De kosten bedragen € 15,00 per les en dienen na ontvangst van de rekening binnen 2 weken te worden voldaan. Deze rekening ontvang je via de mail. Op de factuur staat het rekeningnummer vermeld waarnaar je het bedrag kunt over maken. Noteer bij het overmaken van het lesgeld altijd het factuurnummer.

 

*Losse lessen:

Deze yoga lessen betaal je achteraf per maand. Je betaald per les. De kosten bedragen € 15,00 per les en dienen na ontvangst van de rekening binnen 2 weken te worden voldaan. Deze rekening ontvang je via de mail. Op de factuur staat het rekeningnummer vermeld waarnaar je het bedrag kunt over maken. Noteer bij het overmaken van het lesgeld altijd het factuurnummer.

 

 

Opzeggen:

Het opzeggen van het lidmaatschap bij Tula yoga kan op de volgende wijze geschieden:

1.Schriftelijk.

2.E-mail

3.Mondeling.

Bij de docente.

 

Opzegtermijn:

Tula yoga hanteert een opzegtermijn van 1 maand. Wil je je lidmaatschap opzeggen bij Tula yoga dan dien je dit minimaal voor de 1e van de maand te doen.

 

Voorbeeld ter verduidelijking: je wilt gaan stoppen met het volgen van de yogalessen bij Tula yoga in bijvoorbeeld de maand april. Voor 1 maart dien je dan je lidmaatschap op te zeggen bij de docente. In de maand maart ben je dan nog van harte welkom om je betaalde lessen te komen volgen. Lessen die je dan nog tegoed had komen per 1 april te vervallen.

 

Lichamelijke en geestelijke klachten:

Deelnemers die onder behandeling zijn of komen te staan bij een specialist wegens lichamelijke en/of geestelijke klachten of die medicatie moeten gaan gebruiken welke invloed heeft op de yogalessen, dienen dit bekend te maken bij de docente.

 

Deelnemers die medische klachten hebben, worden verzocht eerst contact op te nemen met hun specialist/huisarts en advies te vragen over het volgen van yogalessen.

 

Kledingadvies:

Trek makkelijke, loszittende kleding aan tijdens de les. In de yogaruimte worden geen schoenen gedragen.

 

Wat mee te nemen:

Neem een badlaken of yoga mat mee voor op de mat en een handdoek/kussensloop voor over het hoofdkussen. Kussens, dekens, matten, meditatiebankjes en knieplankjes zijn aanwezig.

 

Wees je eigen autoriteit:

Je volgt de yogalessen geheel op eigen risico. Tula yoga kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het optreden van lichamelijke en geestelijke klachten. Beweeg altijd binnen je eigen grenzen en mogelijkheden.

 

Afmelden en inhalen van een yogales:

Kun je een les of lessen om wat voor reden dan ook niet bijwonen, dan is dit geen probleem. Je kunt de gemiste les of lessen altijd inhalen, mits je je uiterlijk twee uur voor de les hebt afgemeld bij de docent. Meld je je niet af of meld jij je pas af na de les, dan kan de les niet meer worden ingehaald.

Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk!

 

Hoe lang mag je doen over het inhalen van de les:

Je kunt je gemiste les inhalen binnen één maand en uiterlijk binnen 3 maanden na de gemiste les.  Vanaf het nieuwe seizoen vervallen de inhaallessen die je van het vorig seizoen nog had staan, mits je in juli op vakantie was. Deze gemiste lessen kunnen in het aankomende seizoen, september, oktober of november nog worden ingehaald.

Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk!

 

Komt het voor jou beter uit de lessen voor je vakantie al in te halen, dan is dit geen probleem; wel graag van tevoren aangeven bij de docente. Ook kan jij je vaste plaats laten innemen door een ander. Dit kan een vriendin of vriend of familielid etc. zijn. Je bent wel verplicht dit ruim van tevoren mee te delen aan de docente. Is hier van tevoren geen overleg over geweest dan wordt invulling door een derde niet geaccepteerd.

 

Ik wil je met nadruk vragen om je bij verhindering van tevoren af te melden. Het is voor de docent fijn om te weten of je wel of niet komt, maar ook voor de andere deelnemers, want wanneer jij een keer niet kunt komen op de yogales, kan jouw plaats worden ingenomen door iemand die een les wil inhalen.

 

Mobiele telefoon:

Ik wil je vragen om voor aanvang van de les ervoor te zorgen dat jouw mobiele telefoon op stil of uit staat. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, maar meld dit dan voor de les, zodat medecursisten op de hoogte zijn en zo irritatie kan worden voorkomen.

 

Email en adres gegevens:

Mocht je adres, email en/of telefoonnummer zijn gewijzigd, dit graag doorgeven aan de docent, zodat ik je kan bereiken in noodgevallen.

 

Ik wil je vragen om wijziging van je mailadres etc. ook zo snel mogelijk door te geven en in het systeem bij PaynPlan, zodat je de rekeningen van PaynPlan kunt blijven ontvangen. Alvast bedankt hiervoor!

 

Vakanties:

Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen verzorgd. Via de Nieuwsbrief houdt de docente je hiervan op de hoogte.

 

 

* Belangrijke gegevens:

Tula yogapraktijk * Achterwetering 8 * 2871 RK Schoonhoven * Tel. Mobiel 06 27 30 97 39 * E-mail tulayoga2000@gmail.com * www.Tulayogapraktijk.nl * NL02 RABO 0337 7965 05 * BTW - identificatie nr. NL001367242B24 * Inschrijf nr KvK Rotterdam 24436511

 

Is je interesse gewekt?

Heb je nog vragen?

Stel ze mij gerust!

 

M: 06 27 30 97 39